In het panoramarestaurant kunt u als hotelgast genieten van het ontbijt, diner en tussendoortjes.

 

Ontbijt

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar met keuze uit diverse buffetten. Zo begint u de dag goed. Kies uit warme dranken en sapjes, diverse broodjes, zuivel en ontbijtgranen, zoet en hartig beleg met o.a. diverse vleeswaren en kaas.

 

Gebak met koffie en thee

Het is genieten tussen 16:00 en 17:00 want dan staat er in het panoramarestaurant van Hotel AM Fang een heerlijk taartbuffet. Smul van typisch Duitse taarten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Het buffet wordt geregeld aangevuld en beschikt over meerdere soorten gebak.

 

Diner

In het panoramarestaurant van Hotel AM Fang kunt u ’s avonds terecht voor een dinerbuffet.  Hier heeft u keuze uit diverse gerechten en bijgerechten. Geboden wordt onder andere:  soep met stokbrood, een saladebuffet en diverse warme gerechten, zoals aardappelen, vlees, vis en groenten. Vervolgens kunt u de maaltijd zoet afsluiten met een dessert.

 

Inrichting

De comfortabele, robuuste designmeubels in het restaurant zijn o.a. gemaakt door de Duitse ontwerper Christoph Seyferth. Hij heeft een nieuwe, moderne touch heeft gegeven aan een van oorsprong Oost-Duitse kuipstoel. Terwijl u gebruik maakt van het comfortabele en luxe zitcomfort van het restaurant geniet u dubbel en dwars.  Met het prachtige uitzicht over Bad Laasphe dat u hier heeft, kunt u niet anders dan genieten.